Zink tagrender

Et holdbart materiale i en smuk løsning

Tagrender i god kvalitet

Zink tagrender passer til mange forskellige bygningsstile. Det er et stærkt materiale ideelt til tagrender, da det sikrer en høj kvalitet.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både private hjem og erhvervsbygninger, og sikrer, at monteringen opfylder både tekniske krav og dine forventninger.

Når du vælger Haupt-Gruppen, drager du den fordel af vores store erfaring og fokus på kvalitetsarbejde. Alle projekter udføres med præcision fra vores værksted, og de endelige resultater er altid i bedste kvalitet. Derfor kan du trygt vælge os.

Kontakt Haupt-Gruppen

Vi laver også tagrender i andre materialer end zink, og kan f.eks. også lave firkantede tagrender. Mulighederne er mange. Kontakt os og hør meget mere.

Ring på 22 45 63 43, send en mail til info@haupt-gruppen.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi kører på hele Sjælland og øerne.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vores faglige ekspertise og sans for detaljerne sikrer dig et pænt resultat i høj kvalitet. Vi holder til i Næstved og kører på hele Sjælland samt øerne.

  • Kvalitet

    Vi udfører kvalitetsarbejde i unikke løsninger.

  • Rådgivning

    Vi står altid klar til at vejlede dig, hvis du har brug for fagligt input.

  • Punktlighed

    Vi er punktlige og bestræber os altid på at være færdig til den aftalte tid.