Facadebeklædning

Professionel beklædning af facader med kvalitetsmaterialer

Holdbarhed og æstetik for din bygning

Facadebeklædning tjener både et praktisk formål ved at beskytte bygningen mod vind- vejrforhold, men det er selvfølgelig også vigtigt, at det ser pænt ud. Vi tilbyder beklædning af facader med materialer som zink og kobber eller måske det smukke eternitskifer, der giver et helt unikt udtryk.

Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at skabe resultater der imødekommer både funktionelle og de visuelle krav, du har – uanset om der er tale om private boliger, lejlighedskomplekser, offentlige bygninger eller andet.

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at det endelige resultat lever op til dine forventninger. Indhent et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på 22 45 63 43, sende en mail til info@haupt-gruppen.dk, eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig og vender tilbage så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vores faglige ekspertise og sans for detaljerne sikrer dig et pænt resultat i høj kvalitet. Vi holder til i Næstved og kører på hele Sjælland samt øerne.

  • Kvalitet

    Vi udfører kvalitetsarbejde i unikke løsninger.

  • Rådgivning

    Vi står altid klar til at vejlede dig, hvis du har brug for fagligt input.

  • Punktlighed

    Vi er punktlige og bestræber os altid på at være færdig til den aftalte tid.