Falset tag

Vedligeholdelsesfri løsninger efter dine præferencer

Et tag med en lang levetid

Falset tagdækning er en robust tagløsning. Hos Haupt-Gruppen specialiserer vi os i falset tagdækning, og vores omfattende erfaring sikrer, at du får et resultat af højeste kvalitet. Vi tilbyder løsninger i f.eks. zink, aluminium eller kobber, som sikrer taget en lang levetid.

Sammen med dets holdbarhed og smukke udseende, er taget en fordelagtig løsning på lang sigt, idet materialet byder på lave vedligeholdelsesomkostninger efter monteringen.

Uanset hvilken bygning du står med, sikrer Haupt-Gruppen et resultat udført med præcision for bedst muligt at imødekomme dine ønsker.

Skal vi hjælpe dig?

For at høre mere om vores tilbud og muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi dækker hele Sjælland og tilbyder skræddersyede løsninger til både private og erhvervskunder.

Ring til os på 22 45 63 43, send en mail til info@haupt-gruppen.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vores faglige ekspertise og sans for detaljerne sikrer dig et pænt resultat i høj kvalitet. Vi holder til i Næstved og kører på hele Sjælland samt øerne.

  • Kvalitet

    Vi udfører kvalitetsarbejde i unikke løsninger.

  • Rådgivning

    Vi står altid klar til at vejlede dig, hvis du har brug for fagligt input.

  • Punktlighed

    Vi er punktlige og bestræber os altid på at være færdig til den aftalte tid.