Skorstensinddækning

Vi har stor ekspertise i kvalitetsløsninger inden for skorstensinddækning

Vi sikrer et godt resultat

Skorstensinddækning sikrer, at din skorsten er beskyttet mod vandindtrængen, som kan føre til fugtskader og forringelse af murværket. Vi hjælper både med montering af ny inddækning til reparation og vedligeholdelse af eksisterende i det ønskede materiale f.eks. zink eller kobber.

Vi kombinerer funktionalitet og høj kvalitet med et pænt udseende. Fra vores værksted skaber vi tilpassede materialer, hvor vi sikrer at vi kan opnå et godt resultat. Når du vælger Haupt-Gruppen investerer du i en løsning, der sikrer dit hjem eller erhvervsejendom i en kvalitetsløsning

Kontakt Haupt-Gruppen i dag

Har du brug for professionel hjælp til skorstensinddækning, står vi klar til at assistere. Vi kører på hele Sjælland og øerne. Du er velkommen til at ringe til os på 22 45 63 43, skrive en mail til info@haupt-gruppen.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vores faglige ekspertise og sans for detaljerne sikrer dig et pænt resultat i høj kvalitet. Vi holder til i Næstved og kører på hele Sjælland samt øerne.

  • Kvalitet

    Vi udfører kvalitetsarbejde i unikke løsninger.

  • Rådgivning

    Vi står altid klar til at vejlede dig, hvis du har brug for fagligt input.

  • Punktlighed

    Vi er punktlige og bestræber os altid på at være færdig til den aftalte tid.