Inddækning stern og vindskede

Nødvendig beskyttelse i et pænt resultat

Et resultat i høj kvalitet

Hos Haupt-Gruppen tilbyder vi inddækning af stern og vindskeder, og vi har stor erfaring på området. Derfor er du altid sikret et godt resultat. Vi hjælper både private husejere og erhvervskunder på hele Sjælland inklusiv øerne.

Ved at anvende materialer som zink, aluminium og kobber, er din bygning godt sikret mod de danske vejrforhold, og er samtidig vedligeholdelsesfri.

Vi bruger tid på at lytte til dine ønsker, så vi kan skabe det bedste resultat. Derfor kan vi altid finde en løsning, der møder dine behov. Når du vælger Haupt-Gruppen, kan du være tryg ved at du har valgt en virksomhed, der leverer et stykke arbejde af høj kvalitet.

Har du brug for en dygtig blikkenslager?

Vi dækker hele Sjælland og tilbyder altid skræddersyede løsninger bygget på dine forventninger. For et uforpligtende tilbud eller yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på 22 45 63 43, send en mail til info@haupt-gruppen.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vores faglige ekspertise og sans for detaljerne sikrer dig et pænt resultat i høj kvalitet. Vi holder til i Næstved og kører på hele Sjælland samt øerne.

  • Kvalitet

    Vi udfører kvalitetsarbejde i unikke løsninger.

  • Rådgivning

    Vi står altid klar til at vejlede dig, hvis du har brug for fagligt input.

  • Punktlighed

    Vi er punktlige og bestræber os altid på at være færdig til den aftalte tid.